Product was successfully added to your shopping cart.
NL 0800 837 48 73 BE 0800 211 71

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

De interactieve TIG-machine

voor de perfecte lasnaad!

Volledig nieuwe TIG-lasmachinelijn van Fronius
De Oostenrijkse technologieleider Fronius heeft zijn assortiment handmatige lasapparatuur met drie apparaten voor het TIG-lassen uitgebreid. De MagicWave 230i, 190 en TransTig 230i zijn bijzonder handzaam, krachtig en stil. Dankzij hun snelle processoren bereiken ze altijd precies de stroomsterkte die de hoogst mogelijke boogstabiliteit met de laagst mogelijke geluidsemissie garandeert.

Met de intuïtieve menunavigatie vindt de gebruiker met slechts een paar stappen de juiste parameters, zodat hij zich op zijn werk kan concentreren; en een zuivere lasnaad kan realiseren. Veelzijdig toepasbare stroombron voor wissel- en gelijkstroom-lassen.


Geweldige start-eigenschappen onder alle omstandigheden!

Bluetooth, Wi-Fi en NFC

4.3" kleuren display

Extreem stabiele lasboog!

Gemakkelijke menu-besturing
Fronius TransTig 230i
Inclusief:
Fronius THP 220i Multilock lastoorts
Reduceerventiel Argon
Onderdelenkit
Werkstukkabelset 
Vanaf € 3391,89

Meer info of vraag direct aan!

Fronius MagicWave 190
Inclusief:
Fronius THP 220i Multilock lastoorts
Reduceerventiel Argon
Onderdelenkit
Werkstukkabelset 
Vanaf € 3431,89

Meer info of vraag direct aan!

Fronius MagicWave 230i
Inclusief:
Fronius THP 220i Multilock lastoorts
Reduceerventiel Argon
Onderdelenkit
Werkstukkabelset
Vanaf € 3751,89

Meer info of vraag direct aan!

Connectiviteit

Het speciale voordeel van de krachtigste stroombronnen uit de nieuwe serie: ze kunnen via Bluetooth-, wifi- en NFC-technologie communiceren en verbinding maken met andere apparaten. De wisselstroombron is verkrijgbaar met gas- en waterkoeling en vormt de optimale keuze voor een brede reeks toepassingen. De MagicWave 190 is iets minder krachtig en bestemd voor het lassen van materialen zoals staal, roestvast staal en aluminium.
Lichtgewicht voor gelijkstroom-lassen

In de nieuwe serie is ook de TransTig 230i voor gelijkstroom-lassen verkrijgbaar. Met een gewicht van slechts 15,9 kg is het apparaat bijzonder licht. De handlasmachine is geschikt voor alle laswerkzaamheden met uitzondering van aluminium. De stroombron is, net zoals bij de MagicWave 230i, optioneel met waterkoeling verkrijgbaar.
Optimale aanpassing aan de gebruiker

Het meertalige bedieningsconcept met een volledig grafisch display van 4,3 inch zorgt voor intuïtieve en zeer eenvoudige bediening. Met de knop voor favorieten kunnen lassers gemakkelijk parameters die ze vaak gebruiken openen en instellen. Het modulaire ontwerp biedt een bijzonder voordeel: gebruikers kunnen de apparaten desgewenst met verschillende functiepakketten uitbreiden. De Job-functie, die tot 999 jobs tegelijkertijd kan opslaan, het PulsPro-pakket voor de uitgebreide Puls-functionaliteit, de aanvullende documentatie van gegevens en Limit Monitoring. USB-aansluitingen maken het mogelijk om software-updates uit te voeren en lasgegevens te documenteren.
Nieuwe TIG-lastoorts voor nauwkeurige hantering.

Fronius heeft ook de lastoortsen opnieuw ontworpen: een ergonomische handgreep - standaard gecombineerd met een wisselsysteem voor het toortslichaam - verhoogt het comfort en zorgt voor een nog nauwkeurigere hantering. De geïntegreerde, krachtige LED zorgt voor efficiënte verlichting van het gebied rondom de lasnaad. Hierdoor kan de lasser zich concentreren op zijn taken en uitstekende resultaten bereiken.
Neem contact op voor een offerte op maat
Meer informatie?

Carlo v/d Bulk

Product-Manager Welding Equipment

0181 - 29 66 66
Wist u dat?
De nieuwe TIG machines van Fronius kunt u zelfs met uw lashelm verbinden.

De Fronius MagicWave en TransTig 230i hebben diverse connectiviteit mogelijkheden via Wi-Fi, Bluetooth en NFC. U kunt hiermee bijvoorbeeld uw draadloze afstandsbediening of uw telefoon aansluiten, maar in de nabije toekomst ook uw lashelm.