Product was successfully added to your shopping cart.
NL 0800 837 48 73 BE 0800 211 71

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Optimaal resultaat met Fronius

Fronius

ü  De beste kwaliteit  ü  Betrouwbaar  ü  Innovatief  ü  Tot in de puntjes doordacht  ü  Ongekende mogelijkheden

 

IK ZOEK VAN FRONIUS: 

Lasmachines  |  Lashelmen  |  Reinigingsapparatuur  |  Lastraktoren  |  Toortsen & onderdelen

 

ONGEKENDE MOGELIJKHEDEN

Bij EQIN nemen wij alleen genoegen met de beste kwaliteit en daarom kunt u bij ons terecht voor de topkwaliteit apparatuur en toebehoren van Fronius. Of u nu een kleine reparatieklus heeft, een groot project, of wilt automatiseren; wij leveren u de juiste machine of installatie. Van een compacte en draagbare Accupocket tot aan lastraktoren en uitgebreide lasinstallaties zoals de TPS/i. EQIN heeft het allemaal en kan u daarnaast voorzien van de juiste onderdelen en toebehoren. Naast apparatuur heeft EQIN ook hoogwaardige automatische lashelmen welke voor uiteenlopende lasprocessen gebruikt kan worden en optimale veiligheid en draagcomfort biedt. 

BEKIJK HET VOLLEDIGE ASSORTIMENT TIL UW UITRUSTING NAAR EEN HOGER NIVEAU

Het is niet voor niets dat EQIN voor Fronius kiest. Door jarenlange kennis en ervaring weten wij wat het beste resultaat levert. Al jarenlang doet Fronius dat en zal dat in de toekomst ook blijven doen. Met de TPS/i lasmachines heeft Fronius een ware revolutie ontketend en loopt zoals gewend voorop in de markt. De TPS/i machines garanderen onovertroffen kwaliteit, de hoogste efficiëntie en maximale betrouwbaarheid. Maar ook met de AccuPocket bewijst Fronius weer eens waarom zij voorop loopt. De AccuPocket is een draagbare en oplaadbare lasmachine en geeft u daarmee ongekende mobiliteit.  

 

TWEEDEHANDS NET ZO GOED

Fronius producten zijn vrijwel onverwoestbaar, en dat is ook de reden dat wij niet alleen nieuwe lasmachines aanbieden, maar ook topkwaliteit tweedehands exemplaren. Iedere tweedehands lasmachine die u bij EQIN koopt is gecontroleerd en opgeknapt door onze technische dienst. U kunt ervan uitgaan dat een tweedehands lasmachine van EQIN van uitstekende kwaliteit is en daarmee technisch helemaal in orde.